Valoram kokemuksia

 

Asiakkaamme kertovat minkälaisia kokemuksia heillä on Valoramin toimittamista palveluista. Kokemukset ovat kolmannen osapuolen keräämiä. 

Asiakaskokemusten alta löydät tietoa ja esittelyjä toteuttamistamme projekteista. Haluamme projektikuvauksillamme kertoa avoimesti, miten palvelumme toimii ja mitä hyötyä asiakkaamme niistä ovat saaneet.


”Valoramilla tunnuttiin kaupantekovaiheessa perehdyttävän asiakkaan tarpeisiin tarkemmin kuin muissa kilpailutetuissa yrityksissä.

Saimme uusittua autokorjaamon valaistuksen ilman, että toimintaa tarvitsi keskeyttää hetkeksikään. Valoramin toimittamat tuotteet ovat laadukkaita, ja voisin suositella yhteistyötä heidän kanssaan kenelle tahansa.”

Timo Saarela

Toyota Autotalot Oy

TS.jpg


”Suurimpia yhteistyön tuomia etuja ovat olleet Valoramin tarjoama kokonaisvaltainen avaimet käteen palvelu ja sen tuoma sähkönsäästö.

Yhteistyön aikana Valoram vastasi aina nopeasti kysymyksiimme. Voisin lämpimästi suositella Valoramia: heiltä löytyy valaistusratkaisuja niin toimisto-, varasto- kuin tuotantotiloihin.”

Teemu Lanamäki

Coriant Oy

TL.jpeg


”Valoram pystyi esittämään selkeän tarjouksen valaistuksen uusimisesta ja kertomaan, kuinka paljon uusi ratkaisu säästäisi sähköä.

Valoram tarjoaa valmiita valaisinjärjestelmäkokonaisuuksia, ja he ovat hoitaneet osuutensa yhteistyössä hienosti. Uuden valaistuksen myötä kiinteistöjen huoltokustannukset ovat pienentyneet.” 

Pertti Laari

Realia Management Oy

PL.jpg


”Tapanani on suosia nuoria yrittäjiä, koska heiltä löytyy hyvin tietotaitoa. Tämä piti paikkansa myös Valoramin kohdalla.

Valoram toimitti ja asensi led-valaistuksen isännöimääni kerrostalokohteeseen. Asennus sujui todella kivuttomasti, ja lopputulos säästää energiaa. Kun naapurikerrostaloista on kyselty valaistuksestamme, olen suositellut heille Valoramin palveluita.”

Pekka Mäkinen

As Oy Lapinniemenkeulapurje

PM.jpg


”Teimme Valoramin kanssa yhteistyössä projektin, jossa uusimme tehtaan valaistuksen ledeihin.

Kaikki sujui suunnitelmien mukaan, joten pidän heitä luotettavana yhteistyökumppanina. Valoramin toimittamien ledien laatu on myös vastannut odotuksiamme. Voisimme myös jatkaa yhteistyötä Valoramin kanssa.” 

Sami Vainio

Bunge Finland Oy

”Valoram toimitti uuteen halliimme valaistuksen asiantuntemuksella ja kilpailukykyiseen hintaan.

Valoramissa huomiomme kiinnitti heidän kiinnostuksensa asiakkaiden tarpeita kohtaan. Heidän valaistukseen liittyvä asiantuntemuksensa on hyvällä tasolla, ja meillä on jo vireillä jatkohanke vanhan hallin valaistuksen uusimiseksi.” 

Ari Ekholm

Suomen CNC Koneistus Oy
Bunge Finland on Suomen ainoa margariinitehdas ja heidän tuotantotilansa sijaitsevat Turun Raisiossa vanhalla tehdasalueella. Kuten teollisuudessa useinkin, energiakustannukset ovat korkeat. Koneiden lisäksi rakennusta on lämmitettävä, viilennettävä ja valaistava. Bungen valtavassa kiinteistössä valaistus oli alkuperäinen T8 loisteputkivalaistus. Kustannuksia oli saatava alaspäin ja valon tehoa lisättyä. Ja koska kyseessä oli noin 1500 loisteputken ja 750 valaisimen kokonaisuus, huoltoon käytetyt resurssit olivat myös vähintään merkittäviä. Valaistuksen huoltoon käytetty aika on aina pois ydinliiketoiminnan kannalta tärkeämmistä huoltotarpeista.

Lue lisää

Varma on merkittävä kotimainen kiinteistösijoittaja, jonka omistuksessa on noin 4000 asuntoa ja satoja toimisto- ja liikekiinteistöjä eri puolilla Suomea. Energiatehokkuuden parantaminen on isojen kiinteistöjen omistajien vastuullisuutta. 

Lue lisää

Hyvinvointia, viihtyisyyttä ja tuhansien eurojen säästöä. Tällaisia vaikutuksia on mahdollisuus parhaimmillaan saada, kun kiinteistön valaistus laitetaan kuntoon. Lukemalla tämän postauksen näet  1) millaista hyötyä valaisinuudistuksella voi olla  2) mitä on hyvä ottaa huomioon ennen uudistuksen aloittamista  3) millaisia säästöjä uudistuksesta on mahdollisuus saada

Lue lisää

Vaikka valaistusuudistus porraskäytävissä tuo kustannussäästöjä energiassa ja huollossa, voi sillä olla myös vaikutus asukkaiden pysyvyyteen. Jokainen vuokranantaja tietää vaihtuvien asukkaiden kustannukset. Kun huoneistoja on tuhansia, pienetkin parannukset asuinolosuhteisiin voivat näkyä parempana asiakaspysyvyytenä ja näin kustannussäästöinä.

Lue lisää

Suomen CNC koneistuksen Ari Ekholmilla menee bisneksessä hyvin. Liiketoiminta kasvaa ja uusi lisähalli rakennettiin vuonna 2017. Halliin tarvitaan muiden hankintojen lisäksi luonnollisesti valaistus. Perinteiset valaistusvaihtoehdot eivät enää vuonna 2017 ole vaihtoehto, vaan uusi valaistus toteutettiin korkeisiin tiloihin suunnitelluilla LED valaisimilla.

Lue lisää

Vuoden 2016 kesällä Valoram sai tehtäväkseen Tampereen Tampellassa sijaitsevat Kiinteistö Oy Pellavanparkki ja Koskenparkki parkkihallit. Kerroksia kummassakin hallissa on yhteensä 7, valaistusta runsaasti eikä valaistuksella ollut kunnollista ohjaustekniikkaa käytössä.

Lue lisää

Energiatehokkuus ja kustannussäästöt ovat asia, johon jokaisen kiinteistön omistajan on investoitava kiinteistön koosta riippumatta. Valaistus taloyhtiöissä on toki paljon muutakin kuin pelkkää energiatehokkuutta. Huomion arvoista on kuitenkin se, ettei perinteiseen tekniikkaan käytetty suurempi energian määrä tuo mitään lisäarvoa.

Lue lisää


Lisäkenttä tässä